Welkom bij Zen Zone

 

 

Ontsnap even aan de dagelijkse stress door binnen te stappen in de wereld van Zen Zone, een schoonheidsinstituut dat sinds 2008 gelegen is in het centrum van Halle.

 

Kom zorgeloos genieten van een moment enkel en alleen voor jezelf en dit in een rustgevend kader. Je lichaam komt tot ontspanning en er ontstaat harmonie tussen body (uiterlijk) en mind (innerlijk).

 

Bij Christel kan je terecht voor professionele esthetische behandelingen zoals gelaatsverzorgingen, ontharingen, massages, lichaamsverzorgingen, make-up, manicure, pedicure en oorkaarstherapie.

 

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal, maar aangezien ieder persoon uniek is en andere wensen heeft, kan je best even ons aanbod met de verschillende verzorgingen consulteren.

 

Ons aanbod

 

 

 

De huid is ons lichaams grootste orgaan, vandaar dat deze speciale aandacht en zorg vraagt. Voor een optimaal resultaat, is het belangrijk om uw verzorgingsritueel thuis verder te zetten. Vraag gerust meer uitleg, Christel adviseert u graag over de producten van Art Deco die bij Zen Zone verkrijgbaar zijn. Hier vindt u alvast meer info over het gamma.

 

Art Deco

 

 

 

Voor voedingsadvies, afslanken, bachbloemenremedies, manuele lymfedrainage, dieptemassage, advies rond voedingssupplementen en sportvoeding, dieptemassage van de voeten en nog veel meer kan je bij gezondheidstherapeute Ilse Joye terecht.

 

Ilse Joye

 

 

 

Voor definitieve ontharing met de Lightsheer Diode Laser kunt u bij ons terecht. Voor meer info of een gratis intake gesprek en testbehandeling kunt u vrijblijvend een afspraak maken.

 

Definitieve ontharing

 

 

 

Ook permanente make-up, dermatografie en wimperextensions kan u bij Zen Zone laten aanbrengen.

 

permanente make up & wimperextensions

 

 

 

Zen Zone is voor iedereen toegankelijk, maar aangezien wij uitsluitend op afspraak werken (ook voor aankoop van producten of cadeaubonnen) werken wij met gesloten deur.
Dit omdat iedere gast onze volle aandacht verdient en als mens centraal staat tijdens zijn ultiem verwenmoment. Wij streven naar een gezonde geest in een ontspannen lichaam en daarom is uw welzijn ons doel!

 
 

Welkom bij Zen Zone … a little piece of heaven!